Tipy na dárky pro malé i velké

Tipy na originální dárky k Vánocům 


Nevíte si rady, co dát pod stromeček vašim blízkým? Pokud je to tak, nechte se inspirovat tipy na vánoční dárky. Připravili jsme pro vás výběr nejzajímavějších kousků. Potěšte své nejbližší, vyčarujte jim úsměv na tváři a zajistěte příjemný spánek. Případně můžete darovat i polštářky, dečky a další doplňky do domácnosti, které udělají stejnou radost jako povlečení či prostěradlo. 

Dárky pro dospělé spáče


Příjemné povlečení s moderními motivy z kvalitní bavlny, krepu nebo mikro materiálů udělá radost každému. To nejen při rozbalení dárku, ale také pokaždé, když do nich obdarovaný ulehne. Potěší ho jemnost materiálů, do kterých se stačí jen zachumlat a užít si příjemný odpočinek po namáhavém dni. 

01

Dárky, které si zamilují vaše děti


Děti si od Ježíška často přejí dárky, které mají na sobě jejich oblíbeného hrdinu. Proto kromě klasických hraček je hezké doplnit jim sbírku a pořídit jim povlečení s oblíbenými postavičkami. Děti se budou cítit v posteli bezpečně a každý večer usínat s klidným pocitem, že je v noci ochraňuje například Zajíček Bing, Tlapková patrola, akční hrdinové, prasátko Peppa a další.

02

Prostěradla pro pohodlné ležení 


Kvalitní prostěradlo je základ dobrého spánku. Nikdo z nás nemá rád ta prostěradla, která koušou, jsou drsná a nepříjemná na dotek. Tomu se lze snadno vyhnout, pořiďte blízkým kvalitní prostěradla z bavlny a jejich spánek povýšíte na vyšší úroveň relaxace. Uvidíte, že si nové prostěradlo ihned zamilují a budou v posteli trávit trochu více času. Kdo by také netrávil, když je tááák pohodlná.


A jak takové pohodlné prostěradlo poznat?

Zaměřte se na prostěradla z kvalitní bavlny renforcé a pro nejnáročnější spáče doporučujeme luxusní prostěradla s lycrou, která se navíc nevytahují a nežmolkují.  V zimě vás zahřejí mikroplyšová prostěradla.

03

Doplňky do každé domácnosti


Překvapte originálním polštářkem, příjemně hřejivou dekou nebo překvapte děti pohodlným pončem. Nevšední dárky, které potěší svým kvalitním zpracováním a moderními motivy. Rozzáří každou domácnost a udělají z ní designové království, tak se nebojte a zabalte pod stromeček i tyto nevšední dary.



04