Zachumlejte se do povlečení z mikro materiálu

Listí padá ze stromů, ranní mlhy začínají být rutinou a my už nechodíme posedávat do parků s kamarády, protože nám začíná být zima. Přesně podle těchto znaků se dá poznat, že je nejvyšší čas zachumlat se večer do povlečení z mikro materiálů, kouknout se na oblíbený film nebo přečíst zajímavou knihu. Proto vám představíme 3 druhy mikro materiálů, které máme v nabídce, ty si zamilujete díky jemnosti, hebkosti a odolnosti vůči roztočům.

Povlečení z mikroplyše (česané mikrovlákno s delším chlupem)

Povlečení z mikroplyše má delší jemný chlup, je proto velice příjemné na dotek, hebký povrch vás každý večer ukolébá k tomu nejkrásnějšímu spánku. Umělá mikrovlákna vás v noci perfektně zahřejí, pyšní se výbornými termoregulačními schopnostmi, takže se už nemusíte bát, že vám v noci bude zima.

Další z mnoha výhod je odolnost proti bakteriím, virům i roztočům a nehrozí případné dráždění, alergici často bojují s těmito problémy, tímto povlečením se jim mohou snadno vyhnout. Vybrat si navíc můžete z mnoha vzorů, kde zaručujeme jejich stálobarevnost, nemusíte se bát, že by vám po pár vypráních vybledlo a ztratil svou krásu.

19009 18814

Povlečení z mikroflanelu

Vysoká hustota chloupků, ještě větší jemnost, než u mikroplyše, to vše z tohoto materiálu dělá skvělého parťáka do chladných zimních nocí. Pokud sháníte vrchol jemnosti a komfortu, mikroflanel je jasná volba. Ačkoliv je mikroflanel ze stejného materiálu jako mikroplyš, liší se formou zpracování, kdy mikroflanel je vyčesán do vyšší jemnosti a hebkosti.

Tento materiál na sebe díky vyčesání neváže nečistoty, pokud jste tedy alergik, zaujme vás to, že neváže ani mikroorganismy, které vám mohou způsobit nepříjemné svědění očí i rýmu. V případě, že jste zimomřivý spáč a vyžadujete tepelný komfort, mikroflanel je perfketní volbou, jeho termoregulační vlastnosti zajistí, že budete za jakékoliv okolnosti v teple. Můžete si tak užít spánek naplno a zažít ty nejsladší sny.

Každého pak uchvátí, že povlečení nepouští chlupy, netvoří žmolky, rychle schne a hlavně se nemusí žehlit. Pokud tedy vyžadujete hřejivé povlečení, sáhněte po jednom z mnoha elegantních vzorů s krásnými barvami.

 

Povlečení z mikrovlákna

Povlečení z mikrovlákna je vyrobeno z polyesteru, vydrží tak dlouhá léta a neztrácí kvalitu. Tento materiál je více a více oblíbeným, lidé se však stále tohoto materiálu bojí a radši sází na klasické povlečení z flanelu, krepu nebo bavlny. Není však třeba se bát, pryč jsou doby, kdy povlečení studilo, bylo šustivé a klouzalo po peřině. Naše povlečení má jemný sametový povrch, velice rychle schne a je krásně lehké a vzdušné.

V noci se pak nemusíte bát, že by povlečení neabsorbovalo dobře pot, naopak dokáže nasát až 5x více vlhkosti než bavlna a zároveň velice rychle schne, stačí mu dokonce pouhých 40 minut. Pokud tedy zahodíte předsudky, navléknete na svou peřinu povlečení, které vydrží dlouho stálobarevné, nemusíte ho žehlit a udrží vás v noci krásně v teple.

 

Pokud se rádi v chladných zimních večerech zachumláte do peřiny a očekáváte příjemné teplíčko, naše nabídka povlečení z mikro materiálu vám tuto potřebu uspokojí. Teď už si stačí pouze vybrat vámi preferovaný vzor a druh mikro materiálu a zažít chladné noci v teple.