Povlečení pro malé i velké ratolesti

Děti milují pohádky. A ještě více milují, když mohou ulehnout do postele a snít o hlavních hrdinech, jako je například Anna a Elsa z ledového království nebo slavný a všemi zločinci obávaný Batman. Potěšte své ratolesti a dopřejte jim během spánku dobrodružství s jejich hrdiny.

povleceni-pro-male-i-velke-ratolesti 

Dětský pokoj je odrazem tužeb a přání dítěte. Ať už jsou to hračky, plakáty nebo jiné dekorativní předměty, většinu z nich si vybralo dítě samo. A s povlečením by tomu nemělo být jinak. Může se vaše dítě zbláznit po lízátkách chupa chups? Pokud ano, tak proč v nich večer rovnou neusínat a ráno se s chupa chups povlečením zase neprobouzet?

Dětské fantazii se meze nekladou, a proto by povlečení pro děti mělo být stejně originální, jako zbytek jejich pokoje.

V naši nabídce si vybere povlečení každý malý dobrodruh nebo princezna. A protože víme, že děti dají mnohdy povlečení zabrat, mysleli jsme i na vás, na rodiče. Proto je povlečení vyrobeno z kvalitních materiálů, jako je bavlna, bavlněný satén a mikrovlákno, aby povlečení vaší ratolesti vydrželo co nejdéle a údržba byla jednoduchá.

 

PROČ SI VYBRAT POVLEČENÍ PRÁVĚ U NÁS?

  • kvalitní materiál - 100% bavlna, bavlněný satén a mikrovlákno
  • široký výběr motivů
  • snadné zapínání pomocí zipu u většiny povlečení
  • povlečení jsou zdravotně nezávadná s certifikátem kvality
  • rychlé dodání zboží
  • při nákupu nad 2 000 Kč doprava zdarma

 

Materiál, který se snadno udržuje

Rodiče dobře vědí, že povlečení svých dětí musí prát opravdu často. Děti vždy najdou způsob, jak si do postele propašovat jídlo nebo pití, které mnohdy skončí přímo v peřinách. Sáhněte proto při výběru po materiálu, který snese časté praní, třeba jako bavlněné povlečení, které navíc vyniká vysokou stálostí barev. Jestli raději upřednostňujete povlečení pro alergiky, mikrovlákno je to pravé ořechové. Výhodou také je, že povlečení z mikrovlákna vám uschne do hodiny a nemusí se žehlit. 

Zip nebo knoflíky?

Tady bychom měli myslet hned na dvě věci. První je bezpečnost a druhá je praktičnost. V obou případech určitě vítězí zapínání na zip. Nehrozí nehodě ve formě spolknutého knoflíku a vám praktické zapínání na zip ušetří práci při výměně povlečení.

Povlečení pro malé i velké děti

Nezáleží na tom, jestli máte doma malé nebo větší děti. Naše nabídka je široká a pohodlné povlečení s obrázkem podle svého gusta si u nás vybere každý. Pohodlně se usaďte, uvařte si kafe, a přesvědčte se sami o naši skvělé nabídce dětského povlečení.

 Autor: Lucie Krchňáková