Naši dodavatelé

Díky širokému portfoliu Povlečemevás.cz spolupracujeme s více dodavateli, abychom uspokojili vaše požadavky a měli jste co nejlepší výběr. Naše dodavatele pečlivě vybíráme a spoustu výrobků testujeme i na sobě, proto víme, že nabízíme pouze tu nejvyšší kvalitu, kterou si zasloužíte. Koukněte se na naše portfolio dodavatelů a mějte ještě lepší přehled o tom, co si domů pořizujete.

pexels-pixabay-279746


Bes petrovice 

Česká rodinná firma B.E.S. Petrovice s 25 letou tradicí na trhu. Povlečení vyrábí za pomoci nejmodernějších technologií z kvalitních materiálů. Ať už si vyberete povlečení z bavlny nebo mikrovlákna, můžete si být jisti, že prožijete ten nejpříjemnější spánek. Svěřte své ložní prádlo do rukou odborníků a nechte se unést prémiovou kvalitou povlečení, prostěradel a dalšího bytového textilu. S povlečením od BES Petrovice zkrátka nešlápnete vedle

Kvalitex

Český výrobce s dlouholetou tradicí, který se zaměřuje na ložní prádlo. Díky vysoké kvalitě materiálů a moderním technologiím mají výrobky od Kvalitex vysoký omakový a tepelný komfort. Tím zajistí každému pohodlný a nerušený spánek každou noc. Materiály jsou převážně přírodní, takže nijak neškodí pokožce a jsou bezpečné. Každý rok přináší na trh nové motivy a produkty pro co největší výběr. S prémiovým a vysoce kvalitním ložním prádlem od této firmy se budete cítit v posteli příjemně při každé příležitosti.


Detexpol

Ověřený Polský výrobce kvalitního ložního prádla. Ačkoliv někteří z nás mohou mít proti výrobkům z Polska předsudky, tyto výrobky vás přesvědčí, že není důvod. Látky, ze kterých vyrábí povlečení mají velmi hustou vazbu vláken, proto výrobky tzv. neprosvítají a jsou velice příjemné na dotek. Vyzkoušejte kvalitu i vy a vybavte si domácnost tím nejlepším od našich sousedů.

Jerry fabrics

Firma, která působí na trhu již od roku 2002 a specializuje se na domácí textil. Vyrábí převážně na zakázku a také licenční povlečení, které znáte z naší sekce pro děti. Oblíbené postavičky z dětských pohádek tak díky Jerry Fabrics mohou dělat radost vašim dětem každý večer. Výrobky jsou z továren v Česku, Indie a Číny, avšak továrny pravidelně navštěvují, aby zajistili nejvyšší kvalitu výrobků a byly nezávadné.

Halantex

Tato firma z Polska je zárukou kvalitního licenčního i nelicenčního povlečení. Na trhu je od roku 2002 a za pomoci návrhářů vytváří stylové a kvalitní povlečení pro všechny kluky a holky. V jejich nabídce pak naleznete stylové kousky s hrdiny Disney, Prasátko Peppa, Dreamworks a další. S tímto povlečením rozzáříte ložnici a zajistíte dětem krásný spánek


Mezi další dodavatele kvalitního ložního prádla, koupelnových doplňků a domácenského textilu patří také Night in colors, Profod a Tiptrade. Naši dodavatelé zaručují tu nejvyšší kvalitu, kterou můžete na trhu nalézt, ať už si zakoupíte cokoliv. Nechte se okouzlit kvalitními materiály a stylovými motivy u sebe doma.