Zachumlejte se do heboučkých dek

Vyzrajte na chladné zimní večery

Teploty klesají k nule a nebo pod nulu. Jsou dny, kdy nemyslíme na nic jiného, než že se zachumláme pod deku a koukneme se na oblíbený film. Případně si přečteme zajímavou knihu. Abychom vám mohli dopřát maximální komfort nejen v ložnici, nechali jsme pro vás, naše zákazníky, vyrobit novou řadu dek. Pokračujte proto ve čtení, abyste se o nich dozvěděli úplně vše.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deky jsou vyrobeny ze 100% polyesteru a jejich povrch je velice příjemný a hebký na dotek. Samy vybízí k tomu, abyste se do nich večer zachumlali. Hřejivý a hustý vlas deky zajišťuje nejen velkou hebkost, ale také mimořádnou hřejivost. I přesto, že je deka z polyesteru, nemusíte se bát, dali jsme si záležet, aby byla prodyšná a měkoučká. Díky umělým vláknům ocení deku i alergici, mikrovlákno na sebe neváže mikroorganismy, včetně všech možných virů, bakterií i roztočů. Nestane se tak, že byste měli červené oči nebo alergickou rýmu.

I přesto je však dobré deku pravidelně prát, výhodou je proto stálobarevnost, deka si zachová své zářivé barvy a také se nežmolkuje nebo nepouští vlákna. Nepřidělá vám proto v domácnosti moc práce navíc. K tomu všemu ji ani nemusíte žehlit, ostatně to pro mikrovlákna není úplně vhodné.                                                    

   

A pokud byste deku nevyužívali na přikrytí, může sloužit také jako dekorace do obývacího pokoje a nebo přehoz přes postel. Teď už si stačí jen vybrat z naší nabídky barev, nám se nejvíce líbí béžová, světle šedá a vínová, ale v nabídce máme i další barvy, abychom se trefili do vkusu každému. Teď už stačí jen čekat na to, než vám balíček dorazí domů.