Kouzelné svítící povlečení

Radostné usínání

Bojí se Vaše ratolesti usínat při úplné tmě? Nebo prostě jen mají rády nevšední a zajímavé věci? Ať tak či onak, pro všechny děti, malé i ty velké, je tu naše novinka – povlečení svítící ve tmě!

 

Povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny, která je známá jemností k dětské pokožce a je tak zárukou kvalitního a ničím nerušeného spánku. Povlečení je opatřeno praktickým zipem a je v klasických rozměrech 140x200 cm pro peřinu a 70x90 cm pro polštář. Na povlečení je nanesena speciální fosforeskující vrstva, která po nasvícení denním světlem v noci svítí a přenese Vaše děti do říše snů.

 

Jak svítící povlečení prát?

Nemusíte se bát, povlečení svítící ve tmě nepotřebuje nijak speciální péči. Před prvním použitím doporučujeme vyprat jej samostatně na 40°C. Při každém následujícím praní ho i nadále perte samostatně, otočené naruby se zapnutým zipem a po vyprání volte šetrné odstředění. Při praní používejte prací prášek na barevné prádlo.

Jaké to bude?

A na závěr vyvstává nejsložitější otázka: Které svítící povlečení si vyberete? Ať už máte doma superhrdinu nebo princeznu, vybere si každý! Pro nejmenší je tu povlečení s oblíbenou Tlapkovou patrolou, nebo myšákem Mickeym. Malé slečny určitě potěší kouzelná princezna Elsa z Ledového království a malé hrdiny zase akční Spiderman. Nezapomněli jsme ani na starší, a tak si můžete vybrat ze stylového povlečení s logem NASAlegendárních Star Wars nebo nesmrtelného Harryho Pottera. Vyberte si to své a nechte se unést do říše snů!