Sváteční nabídka

Vánoční atmosféra do každé ložnice

Nejkrásnější svátky v roce se už kvapem blíží a naše nabídka se tak rozrostla o vánočně laděné kousky. Ať už preferujete decentní výzdobu, nebo se na Vánoce nebojíte experimentovat, u nás si přijdete na své.

 Z nabídky povlečení si vyberete jak pro své ratolesti do dětského pokojíčku, tak do své ložnice. Všechna povlečení jsou vyráběna z kvalitní bavlny a mají praktické zapínání na zip. Bude vaším favoritem slavnostní červená s vánočními motivy, půlnočně modrá jako obloha plná hvězd, nebo třpytivě stříbrná s tančícími vločkami?

Jako hezký doplněk do interiéru poslouží i vánoční polštářky. V nabídce máme dva o rozměrech 45x45 cm, vyrobené z vysoce kvalitní tkaniny původem z Itálie, se vzorem vánočního patchworku či sněhových vloček. Pokud sháníte pouze povlaky na polštář, ve vánoční nabídce máme provedení v elegantní tmavé šedi, měkoučký béžový s dlouhým vlasemnebo s motivem roztomilého chlupatého sobíka, všechny ve velikosti 40x40 cm.

V neposlední řadě jsou nejen na Vánoce, ale pro celé zimní období plné mrazíků a dlouhých večerů, které lákají jen k poklidnému lenošení vhodné naše deky v mnoha barvách, vzorech i velikostech, takže si vybere opravdu každý. Za zmínku stojí například vánoční deka se vzory dárečků a perníčků, deka z mikroplyše se vzorem vánočního města nebo hebké deky s dlouhým vlasem. Vyberte si tu svou a nadělte ji pod stromeček sobě, nebo někomu blízkému.