Plážová lehátka od nás? Relax a pohodu si užijete nejen u vody

caribbean-beach-1941529_1280

Používáte u vody při opalování „pod sebe“ osušku nebo třeba karimatku? Na písečné pláži vás čeká otravné vyklepávání písku, na oblázcích (které jsou třeba v turisticky oblíbeném Chorvatsku téměř všude) nepohodlí. Samozřejmě, můžete si lehátko na pláži pronajmout, což ale není právě nejlevnější záležitost v žádné z turistických destinací.

Zkuste to letos „po našem“ – přibalte na dovolenou plážová lehátka z naší nabídky. Po časově omezenou dobu je pro vás máme za zvýhodněnou cenu. Garantujeme, že je využijete i po dovolené – a nejen u vody, báječně se na nich relaxuje kdekoli.

Jaké jsou přednosti našich lehátek?

  • Jsou lehká a skladná – snadno je přepravíte jako tašku s uchy.
  • Jsou nepropustná – dolní část tvoří PVC folie, ochrání vás tak od chladu a vlhkosti od země.
  • Jsou pohodlná – díky výplni z 100% PU pěny si opalování a odpočinek užijete na pláži z kamínků i louce u rybníka nebo tvrdém balkoně.

Lehátka od nás si užijete, i když zůstanete letos doma na zahradě

Ano, nemusíte jezdit k moři, abyste si užili všech výhod našich plážových lehátek. Díky tomu, že jsou skládací a mají měkké polstrování, je využijete v kombinaci s libovolnými zahradními lehátky, včetně polohovacích – na balkoně, na terase i na zahradě. Lenošení na čerstvém vzduchu se tak stane ještě pohodlnější, navíc – plážová lehátka máme v mnoha různých barevných variantách, vybere si tak opravdu každý.

Vyberte si plážové lehátko >>