Myslíme i na vaše zvířecí miláčky. Vyberte jim u nás zdravý pelíšek

dogue-de-bordeaux-1047521_1920

Zdravotní pelíšky pro psy a kočky? Rozhodně nejde o žádnou zbytečnost pro „rozmazlená“ zvířata. Ortopedická matrace je především v případě pejsků a koček s nemocemi pohybového aparátu (páteř, klouby, šlachy) nebo poraněním (zlomeniny apod.) naprostá nutnost, skvěle poslouží i jako preventivní opatření.

Je to stejné jako u lidí – se zdravotní matrací oddálíte vznik problémů s páteří a klouby, zlepšíte kvalitu spánku a fyzickou a psychickou pohodu celkově.

Proč vybrat zdravotní pelíšky pro domácí mazlíčky u nás?

  • Ručíme za nejvyšší kvalitu, matrace obsahují paměťovou pěnu, perfektně se tak přizpůsobí každému pejskovi – malému i většímu. Zároveň jsou matrace optimálně tvrdé, ani těžší pejsek se „nepropadne“.
  • Výška našich ortopedických pelíšků je 8 cm – tedy dost na to, aby matrace dostatečně izolovala od podlahy, ale zároveň tolik, aby ani pes s onemocněním pohybového aparátu neměl problém na pelíšek pohodlně vylézt.
  • Materiál potahu je impregnovaný a pomáhá předcházet otlačeninám, což oceníte u dlouhodobě polehávajících psů. Matrace je vysoce výhřevná, potah lze samostatně prát.
  • Samozřejmě, zdravotní pelíšky od nás poslouží stejně dobře i kočkám.

Ortopedické pelíšky pro zvířata v naší nabídcevyberte si, jakou velikost a tvar potřebujete.

Víte, že máme také „standardní“ pelíšky pro psy a kočky? Oválné, čtvercové, kulaté, s ohrazením i bez, v různých barevných variantách – a vždy za co nejlepší cenu.