Novinka - Provizní systém / Affilate

Vše o našem provizním systému

Provizní systém / Affilate

Vlastníte-li internetové stránky s jakýmkoliv zaměřením, vedete svů blog, zúčastňujete se internetovývh diskuzí nebo diskuzí na Facebooku, můžete využít našeho provizního systému, který Vám umožní vydělávat peníze za uskutečněné nákupy přes Váš unikátní odkaz na náš internetový obchod. 

 

JAK SYSTÉM FUNGUJE

Nejprve je zapotřebí se u nás registrovat do provizního systému / affilate viz. obrSnímek obrazovky 2019-03-11 v 8.32.49_1ázeky:

Následně bude Vaše registrace shválena a o schválení budete informováni emailem. 

Následně:

Pokud umístíte na své stránky nebo do patřičných diskuzí na internetu či Facebooku textový odkaz na konkrétní akci, zvýhodnění, kategorii, produkt či banner nebo ikonku s unikátním odkazem (který je v systému po registraci dosupný viz obrázek:

odkaz a bannery

po přihlášení do eshopu) a zákazník klikne na tento odkaz, bude automaticky přesměrován do našeho e-shopu. Nevztahuje se toto na Vás samotné.

Ve chvíli, kdy tento zákazník vytvoří objednávku, kromě vás samotných, objednávkový systém uloží k Vašemu uživatelskému jménu tuto objednávku. V okamžiku, kdy je objednávka z naší strany vyřízena a zaplacena zákazníkem, provizní systém Vám automaticky přidělí provizi ve výši 10.00% z celkové ceny objednaného zboží (do celkové ceny se nepočítá cena dopravy a platby). Provize se nepřičte, pokud si sami přes svůj odkaz učiníte svou objednávku a také pokud využije daný člověk slevový kód našich ambasadorů v objednávce.

Objednávky, které byly vytvořeny přes Váš unikátní odkaz můžete sledovat pod odkazem viz Váš účet:

přehled

po přihlášení do systému vždy uvídíte přehled objednávek a výši provize, kterou máte k dispozici. 

Odkaz můžete směrovat přímo na e-shop nebo na konkrétní kategorii či produkt, vždy veškeré kategorie, produkty či akce máte k dispozici v přehledu pod Vaším účtem. kde jsou k dispozici i bannery.