Mikroflanel je vylepšený mikroplyš

koüka

Mikroflanel je vylepšený mikroplyš

 

Je to vůbec možné? Ano! Doba jde dopředu, vše se vyvíjí a materiály pro výrobu povlečení nejsou výjimkou. S mikroplyšem už se skoro nesetkáte, nahradil ho mikroflanel. A díky vyšší hustotě chloupků je ještě jemnější a hřejivější.

Pro každého, komu je v noci zima, na nohách musí mít ponožky a pak se do přikrývky zachumlá až po hlavu, je vhodné mikroplyšové povlečení. Nebo mikroflanelové.

Mikroplyš

Hebké a hřejivé povlečení z mikroplyše si za poslední roky našlo své příznivce a místo v našich ložnicích. Krátké husté chloupky vás zahřejí i v té největší zimě. Mikroplyšové povlečení nestudí, je lehké jako pírko, příjemné na tělo a rychle vás zahřeje.

Je vyrobeno ze 100% polyesteru, hodí se hlavně pro chladné zimní noci.

Mikroflanel

Mikroplyš nové generace. Může být něco ještě příjemnějšího, než mikroplyš? Ano. Mikroflanel. Je jemnější a hřejivější. Tomu už se prostě nedá odolat.

I když se jedná o 100% polyester, je vhodný i pro děti a lidi, kteří trpí nějakou alergií. Sice je chlupaté, ale neváže na sebe žádné nečistoty ani nežádoucí mikroorganismy. Díky speciální úpravě totiž po chlupech sklouznou. Jakoby ani nebyly.

Jaké jsou mezi nimi rozdíly?

  • Mikroflanel má jemnější a hustší chloupky
  • Má vyšší hřejivost než mikroplyš
  • Pohladí vás po těle
  • Je extrémně hřejivý
  • Má skvělé termoregulační vlastnosti
  • Je prodyšný
  • Elegantní vzhled a stálost barev

Jak je to s údržbou?

Perte ho na 40°C po rubové straně a použijte speciální aviváž. Schne volně na sušáku, voda po vláknech sklouzne. Sušička je tedy zbytečná, ale ne zakázaná. Když už ji použijete, volte ten nejšetrnější program.

Není třeba ho vůbec žehlit. Stačí jej složit. Chloupky nepouští, můžete ho uložit i k dalšímu prádlu do skříně.

Vložit obrázek Kočka

Povlečením to nekončí

Večer u televize, hlavně během chladných zimních večerů, se každý rád zachumlá do hřejivé deky. Sáhněte po té z mikroflanelu. Můžete vybírat z mnoha barev i motivů.

Dopřejte si hebký dotek materiálu připomínajícího zvířecí kožíšek. Zachumlejte se do něj a zapomeňte na chvíle, kdy jste se pod peřinou choulili zimou. Vyzkoušejte mikroflanel.