Jarní kolekce

Jaro je tu!

Ačkoliv se zima ještě občas hlásí o slovo a často nedovoluje teplotám vyšplhat na vyšší hodnoty, rozkvetlé stromy a datum v kalendáři jasně oznamují, že už je tu jaro. A ať už doma provádíte jarní úklid či ne, přenést si trochu jara do ložnice novým povlečením je vždy dobrý nápad.

Usínejte obklopeni květinami 

Bavlněné povlečení Rozkvetlá louka je ideální volbou na nadcházející měsíce a jistě potěší každou romantickou duši. Prakticky smýšlející zase ocení šikovné zapínání na zip.

 

Usínání v záplavě květin Vám zajistí povlečení DELUX MAGNÓLIE. Vyrobené je v České republice z kvalitní prodyšné a hebké bavlny opět s praktickým zapínáním na zip.

 

Toužíte-li spíše po decentní barevné kombinaci, skvělou volbou pro Vás bude Almina. Růžovo-bílé povlečení Vás jistě osloví, pokud máte rádi staročeské vzory.

 

Jako při ulehnutí na rozkvetlé louce se budete cítit v povlečení DELUX BOTANICA. Na smetanovém podkladu kvete celá řada lučního kvítí. Povlečení je vyrobeno z kvalitní bavlny v České republice.

Pokud byste se však radši již myšlenkami přenesli do slunečných letních dnů, pomůže Vám v tom exotické povlečení Amazing v trendy hnědých odstínech. Cizokrajné květy a listy palem Vám zpříjemní čekání na letní měsíce. Kvalitní bavlna a zapínací na zip jsou samozřejmostí.

 

Stylovou dekorací dodávající interiéru nádech jara jsou i naše povlaky na polštářky. Ať už si vyberete decentně šedý polštářek NALA, stylový DELUX PERSIA či originální barevné květy, dodáte místnosti jistě špetku jara. Kterým si necháte Váš domov rozkvést vy?