Barva roku 2023 ve Vaší ložnici

Inspirujte se aktuálními trendy

Již přes 20 let vyhlašuje společnost Pantene Color Institute barvu roku. Vybírají ji jejich experti na barvy, kteří každý rok cestují po světě a sledují aktuální trendy, které ovlivňují módu, design, zábavní průmysl, životní styl a případně i proměnné, jako jsou nové materiály, technologie, dokonce i světové události, které budou nadcházející rok formovat.

Viva Magenta

Barvou roku 2023 se stala Viva Magenta, červenorůžový odstín s číselným kódem 18-1750. Jedná se o energetickou a optimistickou barvu inspirovanou karmínovým barvivem, které je jedním z nejstarších a nejvzácnějších světových barviv. Jedná se o velice jasnou a výraznou barvu, kombinovat ji tedy bude vhodné s tlumenějšími odstíny, jako jsou například béžová či šedá.

 

Stylové povlečení

Chtěli byste i vy trochu této odvážné barvy do svého interiéru? V tom případě byste neměli přehlédnout některé z našich kousků! Elegantní jednobarevné povlečení vyrobené ze 100% bavlny je rozhodně ideální volbou, pokud chcete svou ložnici oživit.

 

Toužíte-li po jednodušším doplňku, naše mikroflanelové deky Váš požadavek jistě splní. Jsou měkké, hřejivé a vhodné i pro alergiky. Svou funkci skvěle plní i jako přehoz přes postel.

 

V nabídce máme i froté prostěradlo na jednolůžko. Jemné napínací prostěradlo s všitou gumou není třeba žehlit a nemusíte se bát vyblednutí barvy.

 

A pokud by Vám ani to nestačilo, v nabídce máme i froté ručníky a osušky vyrobené ze 100% bavlny, takže trendy magenta nezůstane jen v ložnici.