Proč si zamilujete povlečení z mikrovlákna

Ložnice_1

V dobách dávno minulých bylo povlečení výsadou šlechty. Naše babičky neměly, co se povlečení týká, moc na výběr. Barva bílá, materiál bavlna. To jediné, co znaly. Ty časy jsou už minulostí a my si můžeme vybírat. Bavlna, krep, mikroplyš, flanel – a stále populárnější mikrovlákno. Čím si získává své příznivce?

Povlečení vybírejte podle vlastního vkusu. Nenechte se ovlivnit aktuálními módními trendy. Musíte se v něm cítit dobře a pořádně si odpočinout. Vezměte v potaz materiál, barvu i vzor. Hlavní roli by měla hrát kvalita. Povlečení si přeci nepořizujete jen na jedno použití.

Mikrovlákno

Jemná tkanina ze 100% polyesteru, které svou hebkostí připomíná hedvábí. Dříve platilo, že alergici by se mu měli vyhýbat. Doba jde ku předu a materiál se stále vyvíjí.

  • Dobře saje pot
  • Je stálobarevné
  • V zimě hřeje, v létě chladí
  • Rychle schne
  • Nežehlivá úprava
  • Pevná vlákna
  • Odolné proti žmolkování

Sladký spánek

Proč si ho zamilujete?

Povlečení z mikrovlákna se pyšní antialergenními vlastnostmi. Vy se tak nemusíte bát roztočů ani alergické reakce.

Oblíbíte si ho pro jeho snadnou údržbu. Po vyprání ho stačí pověsit a nechat uschnout. Nemačká se, proto není potřeba ho žehlit. Když bude nejhůř, ráno ho vyperete a večer povlékáte zpět.

Jelikož je vhodné i pro alergiky, kteří ho budou vystavovat větší zátěži, než běžný člověk (časté praní, převlékání, …) stojí za zmínku i stálost barev. Kdo by chtěl mít doma během pár týdnů seprané povlečení?

Mikrovlákno je materiál vhodný i pro děti.

V jakém povlečení se spí nejlíp?

V hebkém. Každá žena si chce aspoň na chvíli připadat jako princezna. A nemusí to být zrovna Princezna na hrášku. Jako v pohádce se vyspíte v povlečení z mikrovlákna. Na dotek připomíná hedvábí a přímo láká k vyzkoušení. Díky speciální povrchové úpravě vám nesklouzne. Vyspěte se jako v bavlnce.

Povlečení je důležitou součástí každé ložnice. Vybírejte ho srdcem. Poměrně velkou část dne totiž trávíme spánkem, během něhož je naše pokožka v přímém styku s povlečením. Nemělo by nijak dráždit – pokožku, ani mysl. Jemné designové povlečení prozáří vaši ložnici.