Nakupte s 10% slevou a vyhrajte Nintendo SWITCH

pop_up_cz_3

Soutěž o Nintendo Switch

Motýl Snílek vás zdraví ze světa spokojeného spánku. Připravil jsem si pro vás exkluzivní soutěž o herní konzoly NINTENDO SWITCH. Začátek školního roku je za dveřmi a spolu s ním i nová dobrodružství, kamarádi, ale samozřejmě i povinnosti. Proto jsem se rozhodl malým i velkým školákům konec prázdnin zpříjemnit fantastickou soutěží. Náš e-shop si zakládá na tom, aby byl místem, kde naši zákazníci mohou najít nejen kvalitní výrobky, ale také plno radosti a inspirace. Konzole Nintendo Switch je zárukou nespočtu hodin zábavy, vzdělávání a nekonečných dobrodružství. Zároveň bych vám, našim zákazníkům, rád poděkoval za podporu a přízeň. Věřím, že konzole přinese výherci spoustu radosti a společných zážitků s celou rodinou. 

Jak se do soutěže zapojit?

Do soutěže se můžete zapojit velmi snadno. Stačí na našem e-shopu nakoupit cokoliv z dětského sortimentu a využít slevový kód CHCININTENDO. Tím se automaticky dostanete do slosování o Nintendo Switch. 

Podmínky soutěže: 

  • Soutěž bude probíhat od pondělí 21. 8. 2023 do neděle 3. 9. 2023.
  • Abyste se dostali do slosování o Nintendo Switch, je nutné nakoupit na e-shopu povlecemevas.cz v dětském sortimentu a využít slevový kód na 10% slevu. Slevový kód je CHCININTENDO a platí pouze na veškerý dětský sortiment.
  • Slosování proběhne v pondělí 4. 9. 2023. Sledujte nás!
  • Podezřelé nebo podvodné objednávky mohou být vyřazeny. 

povlecemevas-clanek-17.8.-03

 

Tak neváhejte a nakupujte na našem e-shopu dětský sortiment se slevovým kódem CHCININTENDO a využijte možnost získat úžasné Nintendo Switch.

Držím vám palce!

Váš Motýl Snílek