Potahy na sedačku: kombinace designu a funkčnosti

Sedačka je jedním z klíčových kusů nábytku v každém domě nebo bytě. Je to místo, kde trávíme čas s rodinou a přáteli a kde rádi odpočíváme. To, že zde trávíme tolik času, ale také zapříčiňuje, že sedačku často vystavujeme riziku poškození například rozlitým červeným vínem, dětskými přesnídávkami či drápky domácích mazlíčků.

Proto je dobré si tento kus nábytku chránit pomocí nepropustných potahů, které jsou vyrobeny ze speciální tkaniny, díky které vše zůstane na povrchu. Potah jednoduše otřete hadříkem nebo vyperete a bude zase jako nový.

Proč si potah na sedačku pořídit? 

Nepropustnost tekutin

Jak bylo zmíněno již v úvodu, potahy jsou vyrobeny ze speciální tkaniny, která zabrání tomu, aby tekutina prosákla do sedačky.

Odolnost vůči opotřebení

Pokud máte koťátka, které si z vašeho gauče dělá škrabadlo. Nepropustný potah vydrží i tento nápor, protože je vyrobený z vysoce kvalitního materiálu.

Ozvláštnění okoukaného prostoru

Po pár letech se nám prostor, ve kterém se často pohybujeme, okouká. Díky potahu může celý obývací pokoj získat nový ráz. Stačí prostor ještě doplnit o nové polštářky, deky, koberec a další doplňky, které dotvoří celkový ráz místnosti.

Snadná údržba pro alergiky

Poslední, neméně důležitou výhodou je, že se dá potah snadno prát. Díky tomu, minimalizujete přítomnost alergenů, roztočů a bakterií ve tkanině.

 

Na povlečemevas.cz si vyberete ze široké nabídky nepropustných potahů na větší i menší sedačky a křesla.